www.mageireyo.gr

Rigatoni στον φούρνο με Philadelphia

Ρένα Κουμάκη
Συνταγή της
35 λεπτα
Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 20 λεπτά | Μερίδες: 6 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Rigatoni της επιλογής σας
  • 200γρ. Τυρί Philadelphia
  • 1 κούπα Γάλα
  • 200γρ. Κρέμα Γάλακτος
  • 5-6 φέτες Πάριζα
  • 150γρ. Κεφαλοτύρι Τριμμένο
  • 50-60γρ. Παρμεζάνα Τριμμένη
  • Λίγο βούτυρο και φρυγανιά τριμμένη για το πυρέξ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα Rigatoni για 7-10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
  2. Αφού βράσουν τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε, και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
  3. Παίρνουμε ένα πυρέξ και το αλείφουμε με βούτυρο, ενώ ρίχνουμε στην συνέχεια και πολύ λίγη φρυγανιά τριμμένη.
  4. Σε ένα τάπερ αδειάζουμε όλα τα υλικά (Rigatoni, Philadelphia, Γάλα, Κρέμα Γάλακτος, Πάριζα, Κεφαλοτύρι) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα, στο πυρέξ, και πασπαλίζουμε από πάνω με την τριμμένη παρμεζάνα.
  6. Το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 220C για 20 λεπτά.

Καλή σας όρεξη

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

1 2 3 4 5