ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Rigatoni της επιλογής σας
- 200γρ. Τυρί Philadelphia
- 1 κούπα Γάλα
- 200γρ. Κρέμα Γάλακτος
- 5-6 φέτες Πάριζα
- 150γρ. Κεφαλοτύρι Τριμμένο
- 50-60γρ. Παρμεζάνα Τριμμένη
- Λίγο βούτυρο και φρυγανιά τριμμένη για το πυρέξ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα Rigatoni για 7-10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Αφού βράσουν τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε, και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
- Παίρνουμε ένα πυρέξ και το αλείφουμε με βούτυρο, ενώ ρίχνουμε στην συνέχεια και πολύ λίγη φρυγανιά τριμμένη.
- Σε ένα τάπερ αδειάζουμε όλα τα υλικά (Rigatoni, Philadelphia, Γάλα, Κρέμα Γάλακτος, Πάριζα, Κεφαλοτύρι) και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
- Αδειάζουμε το μείγμα, στο πυρέξ, και πασπαλίζουμε από πάνω με την τριμμένη παρμεζάνα.
- Το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 220C για 20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη