ΥΛΙΚΑ
- 12 φύλλα σφολιάτας στρογγυλά
- 250 γρ φέτα
- 50 γρ κεφαλοτύρι
- 2 αυγά (το 1 αυγό το θέλουμε για το άλειμμα)
- 2 φέτες κίτρινο τυρί κομμένο σε κυβάκια
- 4 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε κυβάκια
- πιπέρι
- πάπρικα
- 2 κσ λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα μείγμα
- Προσθέτουμε το πιπέρι
- Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας με και βάζουμε μια κουτάλια της σούπας από την γέμιση τα κλείνουμε καλά πατώντας με ένα πιρούνι στις άκρες
- Αλείφουμε με το αυγό
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη !!!!