www.mageireyo.gr

Τυροπιτάκια με γαλοπούλα

Ρένα Κουμάκη
Συνταγή της
35 λεπτά
Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 20 λεπτά | Μερίδες: 12 τεμ

ΥΛΙΚΑ

  • 12 φύλλα σφολιάτας στρογγυλά
  • 250 γρ φέτα
  • 50 γρ κεφαλοτύρι
  • 2 αυγά (το 1 αυγό το θέλουμε για το άλειμμα)
  • 2 φέτες κίτρινο τυρί κομμένο σε κυβάκια
  • 4 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε κυβάκια
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • 2 κσ λάδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα μείγμα
  2. Προσθέτουμε το πιπέρι
  3. Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας με και βάζουμε μια κουτάλια της σούπας από την γέμιση τα κλείνουμε καλά πατώντας με ένα πιρούνι στις άκρες
  4. Αλείφουμε με το αυγό
  5.   Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα

 

Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη !!!!
Κατηγορία:

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

1 2 3 4 5