ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ.πλιγούρι
- 1 ματσάκι μαιντανό
- 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψυλοκομμένο
- 1/2 αγγούρι
- 1 ντομάτα
- 4 κ.σ βαλσάμικο ξύδι
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Βάζουμε το πλιγόυρι σε μπώλ και το σκεπάζουμε με ζεστό νερό ίσα ίσα που να το καλύπτει
- Αφήνουμε το πλιγούρι να μείνει και να ρουφήξει το υγρό
- Αφαιρούμε τους σπόρους απο τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε σε μικρά καρέ
- Κατά τον ίδιο τρόπο κόβουμε και το αγγούρι
- Τα τοποθετούμε σε ένα μπόλ
- Προσθέτουμε τον μαιντανό τον δυόσμο τα φρέσκα κρεμμυδάκια το ξερό κρεμμύδι και το μουσκεμένο πλιγούρι
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι
- Ανακατέυουμε πολύ καλά και αφήνουμε το ταμπουλέ να μαριναριστεί και να παγώσεί στο ψυγέιο για λίγη ώρα
- Πρίν σερβίρουμε ανακατέυουμε για άλλη μια φορά καλά