Υλικά:
- 3 κομμάτια γαλοπούλας φιλέτο (μεσαίου μεγέθους)
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 3 φέτες μπέικον
- 1 μεγάλο ή δύο μέτρια ξερά κρεμμύδια
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μπαχάρι
- 250ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει.
- Έπειτα ρίχνουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές τους.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και το κρεμμύδι κομμένο και αυτό σε ροδέλες.
- Τα σοτάρετε για 5-10 λεπτά μέχρι τα υγρά τους να εξατμιστούν και να μαραθούν.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι και την κρέμα γάλακτος.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Αφήνουμε να βράσει μέχρι να αρχίσει να πήζει (θέλει 15′ περίπου).
- Μόλις αρχίζει να πήζει η κρέμα γάλακτος προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε.