Υλικά:
2 τσιπούρες των 300γρ. περίπου
ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσιπούρες.
Κάνουμε με το μαχαιράκι δυο λοξές τομές σε κάθε πλευρά του ψαριού.
Αλατίζουμε και τις λαδώνουμε καλά.
Αφήνουμε το σχαροτήγανο να ζεσταθεί καλά. Και λαδώνουμε καλά.
Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και με πλατιά σπάτουλα τις γυρνάμε.
Λίγο πρίν τις βγάλουμε πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Συνολικά θα ψήσουμε τις τσιπούρες στη σχάρα για περίπου 15 λεπτά.
Συνοδεύουμε με σαλάτα ή χόρτα.
Tips: Δεν βάζουμε ρίγανη απ την αρχή στο ψάρι για να μην πικρίσει.
Καλή Επιτυχία!