Υλικά
- 1 στήθος κοτόπουλο
- 50 γρ τσένταρ (τριμμένο)
- 50γρ μανιτάρια
- 2 φέτες μπεικον
- πιπεριά πράσινη
- πιπεριά κόκκινη
- 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
- αλάτι , πιπέρι
- λίγο πάπρικα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- Λίγο ρίγανη
- μπαγιάτικο ψωμί
- σκόρδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε το στήθος στη μέση
- Ανοίγουμε με ένα μαχαίρι το κάθε στήθος προσεκτικά στη μέση (το ίδιο κάνουμε και στο άλλο κομμάτι του στήθους) με προσοχή να μην το καταστρέψουμε.
- Στη συνέχεια ετοιμάζουμε την γέμιση.
- Σε ένα σκεύος τις πιπεριές, το μπέικον, το τσένταρ, τα μανιτάρια, τα ψιλοκόβουμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μια γέμιση.
- Στο multi βάζουμε το σκόρδο με λίγο λάδι και τα χτυπάμε
- Με αυτό περνάμε τα φιλέτα
- Στο multi βάζουμε το ψωμί και την ρίγανη
- Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στα φιλέτα μας αλατοπιπερώνουμε βάζουμε την ρίγανη και την πάπρικα .
- Στη συνέχεια βάζουμε την μαγιονέζα απλώνουμε και στα δύο κομμάτια του στήθους τη γέμιση (όχι υπερβολικά).
- Τα κάνουμε ρολάκια με προσοχή να μην βγει η γέμιση έξω κλείνουμε με οδοντογλυφίδες
- Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας εξωτερικά.
- Τα περνάμε από το ψωμί που έχουμε τρίψει
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές.
Σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας .
Καλή επιτυχία & καλή σας όρεξη !!!!
wraio einai .συνοδευεται με σαλατα