ΥΛΙΚΑ
- 1/2 πακέτο μακαρόνια πέννες (ή μακαρόνια της αρεσκέιας μας)
- 1 συσκευασία τόνο σε νερό
- 1 συσκευασία καβουρόψιχα
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- 4-5 κλωναράκια μαιντανό
- 4 φύλλα δυόσμο
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μπαλσάμικο για το γαρνίρισμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε
- Τα αδειάζουμε σε ενα μπόλ
- Προσθέτουμε τον τόνο
- Κόβουμε σεκομμάτια τιν καβουρόψυχα και τιν προσθέτουμε και αυτή
- Ψυλλοκόβουμε τον μαιντανό και τον δυόσμο και τα ρίχνουμε στο μπόλ
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο,άλατι και πιπέρι και ανακατεύουμε
- Γαρνίρουμε με λίγο μπαλσάμικο