Υλικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές
- 8 πατάτες
- 2-4 κρεμμύδια μέτρια
- 2 καρότα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- Μισό ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα καρότα ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε τις μπριζόλες, τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, το αλάτι και το πιπέρι.
- Αφού σοταριστούν σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Αμέσως μετά ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά μας.
- Στύβουμε το λεμόνι και μέσα στο χυμό του διαλύουμε την μουστάρδα.
- Και με αυτό το μείγμα περιχύνουμε το φαγητό 10 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά.