ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ ψαρονέφρι
- 150 γρ κρέμα γάλακτος
- 150 γρ λευκά μανιτάρια
- ένα σφηνάκι ούζο
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
- μαϊντανό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρά κομμάτια το ίδιο μέγεθος για να μπορούν να μαγειρευτούν ομοιόμορφα
- τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι
- τα σοτάρουμε για 4 περίπου λεπτά
- βάζουμε τα μανιτάρια προσθέτουμε την ρίγανη και τα αφήνουμε 2 λεπτά να σωταριστουν όλα μαζί
- τα σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί
- προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να μαγειρευτή
- μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
- αφήνουμε την κρέμα γάλακτος να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά
- προσθέτουμε τον μαϊντανό
- Σερβίρουμε, μπορούμε να το συνοδέψουμε με ρύζι
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη !!!!