www.mageireyo.gr

Μενταγιόν με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Ρένα Κουμάκη
Συνταγή της
25' λεπτα
Προετοιμασία: 10' λεπτα | Μαγείρεμα: 15' λεπτα | Μερίδες: 2 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ ψαρονέφρι
  • 150 γρ κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ λευκά μανιτάρια
  • ένα σφηνάκι ούζο
  • 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
  •  μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρά κομμάτια το ίδιο μέγεθος για να μπορούν να μαγειρευτούν ομοιόμορφα
  2. τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι
  3. τα σοτάρουμε για 4 περίπου λεπτά
  4. βάζουμε τα μανιτάρια προσθέτουμε την ρίγανη και τα αφήνουμε 2 λεπτά να σωταριστουν όλα μαζί
  5. τα σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί
  6. προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να μαγειρευτή
  7. μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
  8. αφήνουμε την κρέμα γάλακτος να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά
  9. προσθέτουμε τον μαϊντανό
  10. Σερβίρουμε, μπορούμε να το συνοδέψουμε με ρύζι

Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη !!!!

 

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

1 2 3 4 5