Υλικά
- 250 γρ πένες
- 250 γρ τυριά (τσένταρ, ένταμ , γκούντα, κασέρι)
- 1 αυγο
- 1 κούπα γάλα
- πιπερι
- μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πένες όπως λέει η συσκευασία τους
- Στραγγίζουμε καλά και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ
- Σε μια λεκάνη χτυπάμε το γάλα με το αυγό και προσθέτουμε πιπέρι και μοσχοκάρυδο
- Ανακατεύουμε τις πένες με τα τυριά κρατάμε λίγο τυρί για να το βάλουμε από πάνω στο τέλος
- Περιχύνουμε με το μείγμα αυγό, γάλα και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί
- Τα βαζουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 για 15-20 λεπτά περίπου