www.mageireyo.gr

Γεμιστά

Ρένα Κουμάκη
Συνταγή της
2 Ωρες
Προετοιμασία: 30 | Μαγείρεμα: 1 ωρα & 30 λεπτα | Μερίδες: 4 μερίδες

Υλικά

  • τομάτες
  • 1/2 ματσάκι δυόσμο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κούπα τσαγιού ρύζι Καρολίνα
  • 1 κούπα τσαγιού λάδι 
  • 250 γρ φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε τα γεμιστά και τα αδειάζουμε σε ένα μπωλ
  2. Στο μπωλ που έχουμε την γέμιση προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, σκόρδο (όλα ψιλοκομμένα ) και στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι  και αλατοπιπερώνουμε
  3. Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί
  4. Γεμίζουμε με την γέμιση , τα σκεπάζουμε με τα καπάκια τους, ρίχνουμε από πάνω λάδι.
  5. Μπορούμε να βάλουμε την φέτα πάνω από τα γεμιστά
  6. Μαγειρεύουμε για 1  1/2 ώρα περίπου στους 180.
     
    Καλή επιτυχία
    Ελπίζω να σας αρέσει
    Από τις φίλες μας  Άννα & Κατερίνα Καλδή

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

1 2 3 4 5