Υλικά
- τομάτες
- 1/2 ματσάκι δυόσμο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κούπα τσαγιού ρύζι Καρολίνα
- 1 κούπα τσαγιού λάδι
- 250 γρ φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε τα γεμιστά και τα αδειάζουμε σε ένα μπωλ
- Στο μπωλ που έχουμε την γέμιση προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, σκόρδο (όλα ψιλοκομμένα ) και στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε
- Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί
- Γεμίζουμε με την γέμιση , τα σκεπάζουμε με τα καπάκια τους, ρίχνουμε από πάνω λάδι.
- Μπορούμε να βάλουμε την φέτα πάνω από τα γεμιστά
- Μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα περίπου στους 180.
Καλή επιτυχίαΕλπίζω να σας αρέσειΑπό τις φίλες μας Άννα & Κατερίνα Καλδή